Dikke Doei!!

23 oktober 2019 - Schiphol Airport, Nederland

Oke een eerste blog. Al is het maar even om te testen of dit allemaal werkt ;-)
Ik ga proberen regelmatig een update te plaatsen hier maar ik heb nog geen idee of ik dit überhaupt wel leuk vindt en kan. Nederlands is mijn goeiste vak dus voor alle taal nazi´s onder jullie (ja jij mevrouw Pekkeriet) wees lief ;-).

Na maanden van voorbereidingen zit ik dan nu daadwerkelijk bij de gate te wachten op mijn vlucht. De afgelopen weken daarvan zijn verschrikkelijk hard gegaan. Zoveel leuke dingen nog gedaan met de allerliefste mensen, en de laatste week zelf afgesloten met zuslief en (ondertussen niet meer baby) Luke. Wat fijn.

Uiteraard was het afscheid zojuist met mam, Tijs en Tjitske dramatisch vol tranen en snotters. Ik moet er wel heel beroerd uitgezien hebben want zelfs de nors kijkende meneer bij de douane vroeg spontaan of ik een knuffel nodig had. De eerste ´act of kidness´ waarvan ik er nog een veel hoop tegen te komen en uit te kunnen delen.

Maar goed, over een kleine 30 uur land ik in Melbourne, Australië. Waarschijnlijk volledig gesloopt en naar de klote dus ik heb een transfer geboekt naar mijn eerste hostel toe. Deze heb ik voor 5 nachten vastgelegd om bij te slapen en te acclimatiseren. En daarna..nog geen idee.

Lieve mensen.. ik meld me weer als ik aan de andere kant van de wereld ben. Slaap lekker en werkse en tegen de tijd dat je dan weer naar bed wilt...dan ben ik in Australië.

Dikke Doei!

1. Maike:
    23 oktober 2019
    Ohhh, terwijl ik dit lees hoor ik het je zeggen! Ik ben zo ontzettend trots op je en kan niet wachten om al je verhalen te lezen! Goede reis en talk to you on the other side 🙌😘
  2. Mams:
    Love you! Goede vlucht!❤️
  3. Sanne:
    23 oktober 2019
    Jaa leuk! Blijven doen 😍 kan ik je toch stiekem een beetje volgen. Enjoy!
  4. Gerda:
    Owww spannend, 😀 maar super stoer. 😘
    Ik wens je heel veel succes en maak er een mooie wereldreis van. 🏞

Kusjes Gerda 💋💋💋
  5. Herma:
    23 oktober 2019
    Ondanks dat je twijfelt of verhaaltjes maken wel jouw ding is was het begin al veelbelovend meid. Heel goede reis en graag tot horens!!
  6. Akela:
    23 oktober 2019
    Heel veel plezier en kijk uit naar al je verhalen van je avonturen!!
  7. Mattanja:
    23 oktober 2019
    Een heel goede reis en veel leuke ervaringen toegewenst!
  8. Jaap van de Worp:
    23 oktober 2019
    Wens je goede vlucht en veel plezier.
  9. Marlies Roessink:
    23 oktober 2019
    Ik zal Proberen even extra voor jou te slapen!
  10. Sylvia Maats:
    23 oktober 2019
    Heel veel plezier, goede vlucht en een waanzinnig avontuur gewenst.
  11. Geanne en Jesse:
    23 oktober 2019
    Geniet, Akke! Maak er een mooi avontuur van en kom (straks) heelhuids thuis :-)
    Veel plezier!
  12. Jan Willem en Annet Spannenberg:
    23 oktober 2019
    Nu al leuk om te lezen! Succes en geniet zonder grenzen!
  13. Jurrien:
    Genieten Akke!! En trouwens leuk geschreven 😜
  14. Marielle:
    23 oktober 2019
    Kanjer!! Ik huil nog even door..goede vlucht en je weet het he; A : nederlands is zeker mijn goeiste vak dus denk om je spelling..en B: laat even weten als je foed bent aangekomen ♡
  15. Leo:
    Komt wel goed A.
  16. Esther Schuijn:
    23 oktober 2019
    Dapper ding!! Geniet van alles en schrijf graag door, leest lekker weg hoor!
    Fijne tijd daar down under!

Liefs,
    Esther
  17. Ineke Schulting:
    24 oktober 2019
    Een hele mooie reis gewenst. We volgen je verhalen hoor!
    Tegen de tijd dat je in Cairns bent en je wil even iemand ontmoeten die al lang in Australië woont: mijn broer woont daar en weet in alles de weg! Veel plezier! Pieter en Ineke
  18. Sab:
    24 oktober 2019
    Taalnazi? Nee joh, nooit! Heel veel plezier!!!
  19. Miranda:
    25 oktober 2019
    Fijn dat wij mee kunnen genieten van de reis die je maakt! Blijf vooral schrijven! 😘
  20. Henk Bakker:
    25 oktober 2019